top of page
taimen-kanerva-leon.png
€2685
alk.
sis.opastus, lounas, luvat

Spain, Sort 
Fly fishing trip
Mon 27 March - Sun 1 April 2023

Koe ainutlaatuinen perhokalastusreissu Espanjan taimenparatiisiin Léoniin 11.-14.4.2024. Neljä päivää perhokalastusta ja taitojen hiomista maailmanmestari David Garcia Ferreras´n kanssa

 

Lèonin perhokalastusreissu on enemmän kuin pelkkä kalastusmatka – neljä täyttä päivää oppimista ja kalastusta erään maailman parhaimman perhokalastajan David Garcia Ferreras kanssa hänen kotijoillaan Leónissa, Espanjassa. Tälle kalastusreissulle otamme korkeintaan 6 kalastajaa varmistaaksemme henkilökohtaisen kokemuksen ryhmälle sekä runsaasti aikaa kysellä neuvoja mestarilta. Davidin lisäksi, me Palkesin oppaat olemme tietenkin myös ryhmäläisten apuna ja tukena.

 

Léonin maakunta on Espanjan ehdoton taimenparatiisi. Alueella on aloitettu järjestelmälliset kalastonsuojelu- ja kehitys toimenpiteet n. 10 vuotta sitten. Lähes kaikilla Léonin 3000 km jokivesistä vain C&R kalastus on sallittua ja se näkyy sekä taimenten määrässä että koossa. Yli 60cm kullankeltainen pilkkukylki ei harvinaisuus siiman päässä ja varmuudella pääset sellaisia ainakin näkemään kristallin kirkaista joissa.

 

Neljän päivän ajan joka aamu alkaa lyhyellä teoriasessiolla jokirannassa, jossa David kertoo erilaisia tekniikoita ja niksejä, joita hän on oppinut vuosien varrella ja jotka ovat tehneet hänestä mestarin. Sinulla on mahdollisuus soveltaa niitä lopun päivän Davidin ja meidän toimiessa oppainasi ja mentoreinasi.

 

León on viehättävä kaupunki n. 350 km Madridista pohjoiseen, joka tarjoaa kiehtovan yhdistelmän historiallisia goottilaisia rakennuksia ja modernia kaupunkikulttuuria. Kaupungin kauniit kadut ja vilkas tunnelma houkuttelevat kävelijöitä, ja sen historialliset nähtävyydet, kuten Leónin katedraali, ovat vaikuttavia. Yksi alueen tärkeimmistä kalastuskohteista, Bernesga-joki, virtaa kaupungin halki.

 

Léonin perhokalastusreissu sopii perhokalastajille, jotka haluavat viedä taitonsa seuraavalle tasolle ja vielä sen ylikin.

Hinta tarkentuu osallistujamäärän mukaan ja reissu toteutuu 4-6 henkilön ryhmällä.

 

1695€/hlö (4 hlön ryhmä)

1395€/hlö (5 hlön ryhmä)

1265€/hlö (6 hlön ryhmä)

 

Hintaan sisältyy neljän päivän intensiivinen perhokalastusopastus David Garcia Ferraras´in ja Palkesin oppaiden johdolla, kalastusluvat ja lounaat.

 

Hintaan eivät sisälly lennot, maakuljetukset, majoitus, aamiaiset ja iltaruoat, mutta avustamme teitä asioiden hoitamisessa tarvittaessa.

Fishing spots

Noguresa The Pallaresa river is the jewel of Catalonia in the arms of the Pyrenees. The river originates near the French border at an altitude of more than 2000 m and travels down 154 km before joining the Segre and Ebro rivers and flowing into the Mediterranean Sea. Noguera Pallaresa has a very vibrant wild trout population.

Another river we spend our fishing days on is the Segre. It originates in the French Pyrenees and flows from there through Lleida towards the Ebro river. The best and most beautiful areas of Segre are located in its northernmost parts, so that is also our direction. With good luck, the fisherman has the opportunity to catch even  60 cm golden-sided trout on the end of the line here, not forgetting other finned fish in the river, such as the rainbow trout that are well integrated into the river and spawn there.

bottom of page